AL PACINO

Recentreview


3,5 stjerner ud af 935 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Al Pacino. Vil du vide mere? Få mere at vide

10 apr 2024 at 19:54 Maden smagte godt og var dejlig varm. God service
1 apr 2024 at 20:35 Maden smagte godt, men var desværre lidt kold. Vi måtte selv hente naden, da der var gået over 1 time og maden ikke var kommet.
26 mar 2024 at 0:15 God mad.
20 feb 2024 at 10:21 Meget tør kylling og Bløde pommes frites Kold Mad Spild af penge
15 feb 2024 at 18:23 smagte gammelt
15 feb 2024 at 0:04 Okay , god
10 feb 2024 at 21:11 Der gik to timer, før vi fik vores mad. Ikke varm men kold… Spild af penge og tid.
1 jan 2024 at 18:37 Jeg bestiller 16:37 tul levering kl 18, jeg får en leveringstid kl 18:20, da den ikke dukker op får jeg en ny leveringstid kl 20, og det telefon nummer til restauranten i angiver bliver ikke stillet igennem, ringere kan det ikke blive- medmindre den
30 dec 2023 at 6:59 Super service. Altid varm mad
17 dec 2023 at 23:34 Nogle virkelige gode burgere.
9 dec 2023 at 19:00 Jeg ser i indmeldelser, at mange oplever kold mad ved leveing, hvilket desværre også var i mit tilfælde - maden var kold og kedelig! Første og sidste gang jeg bestiller herfra.