AL PACINO

Recentreview


4 stjerner ud af 877 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Al Pacino. Vil du vide mere? Få mere at vide

1 dec 2022 at 18:54 Hurtig levering, dejlig mad. Meget varm mad
27 nov 2022 at 19:28 Maden var mere eller mindre kold da den ankom. Smagte fint, men lidt trist den ikke var varm
16 nov 2022 at 21:29 Jeg bestilte bl.a. Pommes frites, og det fortrød jeg, de var så hårde at de ikke var værd at spise. Min pizza var der ikke noget fyld på ca 5 cm fra kanten og ind. Og min mands pizza havde fået for lang tid i ovnen. Altså en rigtig Øv oplevelse.
10 nov 2022 at 7:23 Alt var iorden. God mad og klar til tiden
4 nov 2022 at 21:30 Alt var iorden. Varm mad og venlig levering.
15 okt 2022 at 21:25 Fin mad helt elendigt leveringstid De blev skrevet 60 minutter og da tiden nærmede sig på appen skiftede tiden bare til et andet tidspunkt og det endte med at vi ventede i 2 timer
24 sep 2022 at 18:27 Fantastisk god mad, og leveret hurtigt, som altid.
16 sep 2022 at 9:55 Dejlig mad og var klar til tidspunktet
15 sep 2022 at 20:45 Vi fik en salat pizza og en ufo det var godt
31 aug 2022 at 21:21 Super god mad og klar til tiden
19 aug 2022 at 19:38 Pizzaen var kold og osten var ikke smeltet ordentligt . Durummen da var dejen ikke gennem bagt så den blev smidt ud da man sad og tyggede i halv bagt dej
7 aug 2022 at 19:11 Tog simpelthen for langt tid